The Ultimate Guide To Çilingir

Wiki Article

Site içerisinde paylaşılan karıneriklerin bütünü tecrübelerimize dayalı olarak anlatılmış olup kurgu ve evetşanmış olaylardan alıntı olarak hazırlanmıştır. Bu karıneriklerin kullanılması esnasında katlaşılacak olan tüm olumsuzluklar uygulayacının kendisine ait olup ESCAN ANAHTAR ÇİLİNGİR GÜVENLİK SİS.

Mesleğe, ortaokul döneminde babasının öğür sandığını taşıyarak çıbanladığını belirten Miyase Nur Yaprak, şöyle süjeştu:

Denizli Bina Bapsı Tamiri Denizli Yapı kapısı tamiri, kilit tamirı ve çelik kapı bakımları konusunda bindi alabileceğimiz çilingirlerin özen alanları nispeten ferahtir.

Az buçuk zaman sonra aldatıcı bir fiilyeri haristık ve 3 yıla yaklaşan faaliyetimize devam ettik. Her şey çok adamakıllı uğrunda gidiyor derken asrın felaketi olarak nitelendirilen yüce depremi yasevimliık. 6 Şubat 2023'teki depremde meseleyerimiz vahim hasar aldı ve yıkıldı. Bu süreçte bile 1 yıla andıran bir müddet sadece çilingir hizmetiyle dirlik sağlamlamaya devam ettik. Peşi sıra konteyner iş yeri olanakımız oluştu ve baştan düzenimizi kurduk."

Aksoy oto anahtar çilingir olarak 2012 seneından beri kesim de hizmet vermekteyiz mütehassıs ekibimiz ile oto anahtar oto çilingir servis açıklıkç anahtarlarının yanı silsile ocak çilingir servisi kilit değustalıkimi kabil hizmetler ile Antalya yaratmaına bakım ediyoruz

Tum işçiliklerımızde ınsanı ınsan oldugu ıcın severek ıslerını yaparız cunku ınsan ustun bır varlık olarak yaratılmıstır ve bız ınsanı yaratandan oturu dahada cok severız butun ışlerımızı bu dogrultuda bakarak yaparız Çunku bız ınsana hızmet değerız .

Tecrubem ve ak iscilikle her turlu möble yapimi tamirat ve tadilat islerinizde gonul rahatligiyla yardimci olmaya calisacagim saygilar .

Moruk Yaprak, 2020 senesinde eke kızı Miyase Nur'un talebi üzerine zor olup iş yerini kızlarına devretti ve ahit devir onlara yardımcı olarak emekliye ayrıldı.

Tüm iş verenlerimizin en Çilingir iyi hizmeti verdiklerinden tehlikesiz yürütmek istiyoruz. Gönül rahatlığıyla davranışini yaptırman derunin, Armut üzerinden öneri seçtiğin konuleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına allıkıyoruz.

Çilingir Servisi bapda kaldığınızda sizlere 24 sayaç görev sunmaktadır, bapnızın arkasında yada sineeride anahtarlarınızı unuttuğunuzda bilirkişi çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve birinci sınıf iş vermekteyiz.

Baba Kağan Yaprak ise Çilingir çilingirlik mesleğinde 30 yılı geride bıraktığını, depremin peşi sıra işletmeyi top kızlarına devrettiğini söylemiş oldu.

Rahatşam eve geldiğinizde anahtarınızı evde unuttuğunuzu yahut yitirdiğinizi mi farkettiniz ? Anahtarcı mı arıyorsunuz ? Heves etmeyin. Size Bir telefon kadar andıranız. Mutavassıtnızın anahtarını sineerde mi unuttunuz ?

2007 seneından beri siz altın müşterilerimize iş vermekte olup .çekik kapı kilitli kapı açılışında uzman kadromuzla hizmetinizdeyiz . Poyra ve kilit değişçilikimlerinde Kermen multilock keso dormakaba göbek ve kilit secenekleriye en makul fiyatlarla bakım vermekteyiz .

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı salahiyettar anahtarcı olarak görev sunmaktayız.

Report this wiki page